home | organisatie | contact | links | colofon | siteoverzicht
 
 
Nieuwe datingste
Datemate
Wij zijn een datingsite voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit om dat het toch al vaak moeilijk is vanwege de vele angsten, schroom etc om je in te laten schrijven bij "gewone" datingsites.

Dit hoeft niet langer. Datemate geeft je nu de mogelijkheid om deze drempel te verlagen. Schrijf je dan ook nu in, want we hebben nu een speciale actie "de eerste 3 maanden gratis volledig lidmaatschap" Daarna vragen we echter lidmaatschapsgeld om zo toch te proberen zoveel mogelijk fakers buiten de deur te houden.
Ook geven we je de mogelijkheid om onderling met leden te kunnen chatten. Hiervoor hebben wij een aantal standaard chatrooms aangemaakt. Maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een privé chatroom aan te maken. Hoe dat moet staat beschreven in de FQA van DateMate. Het grote voordeel van deze mogelijkheid is dat je volledig anoniem kan chatten zonder je msn-, hotmail- of hyves-adres hoeft kenbaar te maken om gezellig met elkaar te kunnen chatten.

Wij gaan ons best doen om voor jouw leuke tips te vinden over hoe je meer plezier in je leven kan beleven. Daarnaast attenderen we regelmatig op leuke feestjes en andere activiteiten. Binnenkort komen we met een speciale persoonlijkheidstest waardoor je je nog meer over je zelf te weten komt. Natuurlijk zijn ideeën en ervaringen van jou kant altijd welkom. Wil je meer weten over ons te weten komen, neem dan gerust een kijkje op www.datemate.eu. En lees verder op “over ons”.

Wij wensen je alvast heel veel plezier maar ook natuurlijk heel veel succes bij het vinden van een date of een leuke mate!!