home | organisatie | contact | links | colofon | siteoverzicht
 
 
Stichting 'de Nees'
Het verhaal achter Johan Neeskes en zijn stichting, dat ik tijdens een kennismakingsgesprek te horen kreeg, heeft me zeer ontroerd. Daarom besteed ik er in onze eerste nieuwsbrief graag aandacht aan. Hopelijk krijgt Johan er vele nieuwe 'vrienden' bij!

Waarom stichting 'de Nees'?
Johan Neeskens: 'ik ben de vijftig gepasseerd. Als ik terug kijk op mijn leven, dan overheersen voornamelijk de positieve herinneringen. Ik heb als voetballer prachtige dingen meegemaakt. Twee wereldkampioenschappen bijvoorbeeld, ik heb in de mooiste stadions gespeeld en ik ben veel sympathieke mensen tegengekomen. Daarnaast heb ik een fijn gezin: een lieve vrouw en vier heerlijke kinderen. Ik vond het daarom tijd worden om eens aan anderen te denken, aan mensen die minder geluk hebben gehad dan ik, aan mensen die het moeilijk hebben in het leven. Jeugdigen die een handicap met zich meedragen die zichtbaar is, maar ook kinderen waar de handicap niet opvalt, maar waaraan dagelijks heel veel aandacht moet worden geschonken. Wij maken van dichtbij mee, wat dat betekent. Daarom besloten mijn vrouw Marlis en ik een stichting in het leven te roepen, die steun wil verlenen aan organisaties en instellingen die werken op het gebied van zorgverlening aan jeugdigen. Ter gelegenheid van mijn vijftigste verjaardag hebben veel mensen een financiŽle bijdrage geleverd aan onze stichting als startsein voor iets heel moois.'

Hoe kan je stichting 'de Nees' steunen?
Door vriend te worden van de NEES ondersteunt u jongeren met chronische ziekte en / of handicap. Voor maar 15 euro per jaar kunt u de doelstellingen van de NEES steunen. Zowel kleine als grotere giften zijn natuurlijk van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen;
Stichting de NEES
Postbus 6
4130 EA Vianen
Tel. 0347 343155
info@denees.nl
www.denees.nl

Overig nieuws